Williams Pasta ve Cila
2020-11-03

Williams Pasta ve Cila

Williams Pasta ve Cila İşlemi Nedir?

Araç sahibi olan kullanıcıların pasta cila olarak telafuz ettiği günümüzde ise birleşmiş olarak asıl ismi Pasta ve Cila olan bu işlem aslında ikiye ayrılmaktadır. Bir aracın boyasını daha parlak gösteren, ufak çizikleri kamufle eden işleme Williams Pasta ve Cila denir. Bu işlem, otomobilin genel görüntüsüne etki ettiği için ikinci el otomobil alırken ya da satarken de önemli bir avantaj sunabilir. Çünkü aynı model, aynı özellik ve aynı renkteki iki otomobilden biri pasta cila işlemi nedeniyle daha yeni görünebilir.

Williams Pasta ve Cila işlemlerinin uygulanmasını gerektirecek bazı sebepler ise şunlardır:

-Yıkama fırçalarının yüzeyleri çizmesi

-Güneş ışınlarının boya rengini matlaştırması

-Sürüş anında yol üzerindeki çakıl taşı, kum vb. 

-Maddelerin yarattığı tahribatlardır gibi dış etmenlerden gelen araca zarar veren maddelerde Williams Pasta ve Cila hizmetini almamızı gerektiriyor.


Williams Pasta ve Cila Nasıl Yapılır?

Williams Pasta ve Cila uygulamalarının amacı, araç yüzeylerinde gözle görülemeyecek kadar küçük izlerin, leke ve pürüzlerin giderilmesi ve yüzeyin parlatılmasıdır.İyi bir pasta cila işlemi,aracın önce toz, leke ve kir kalmayacak şekilde yıkanması ve temizlenmesiyle başlar. Yüzey kurulanır ve pasta malzemesinden alınan parçalar farklı noktalara uygulanır.Ardından polisaj makinesi kullanılarak pasta işlemine geçilir.

Cila uygulamasına geçmeden önce ise yüzeyin tekrar temizlenmesi ve kurulanması gerekir. Bu hazırlıktan sonra Williams Pasta ve Cila güvencesiyle cila yüzeye sürülür ve kurumaya bırakılır. Kuruyan yüzey, çiziklere neden olmayacak yumuşak bir bezle sert hareketlerle silinir ve otomobiliniz parlak, temiz ve pürüzsüz görünümüyle kullanıma hazır hale getirilir.

Williams Pasta ve Cila ile Boya Korumanın Ne Farkı Var?

Pasta Cila uygulamaları, aracınızın rengini, orijinal rengine döndürmek ve daha parlak görünmesini sağlamak için yapılan işlemler bütünüdür. Boya koruma ise aracın boyasını korumak için boyanın üzerine kaplanan malzemedir. Boya koruma sayesinde aracınızda oluşacak bir çizik, aracın boyasına değil sadece boya koruma katmanına zarar verir. Böylece boya koruma malzemesini kaldırdığınızda çizik de kaybolur.

Williams Pasta ve Cila Yaptırmak Zararlı mı?

Pasta Cila uygulamalarında doğru bir ustaya gidilmediği takdirde aracın orjinal boyasında aşınmalar meydana gelebilir. Yanlış bir işlem yapan, kullandığı malzeme yan sanayi ürün olan firmalar ve ustalar genellikle aracın orjinal rengini önceki renginden ayırt edemeyecek şekilde bozmaktadır. Bu sebeple aracınıza Williams Pasta ve Cila işlemi kaliteli işlem yapan, yapmış olduğu araçlar ile kendini kanıtlamış olan ustlara gitmek oldukça mantıklıdır.

Sizde aracınıza ait Williams Pasta ve Cila uygulamasının yapılmasını istiyorsanız Yocar Broker Ataşehir şubemiz ile sizlere en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti garantisi ile vermekteyiz. Williams Pasta ve Cila Hizmetimizden yararlanmak için randevu almanız yeterlidir. Web sitemizde yer alan iletişim bölümünden iletişim numaralarımıza ulaşabilir, Kolaylıkla konum erişimi sağlayabilirsiniz. 

İletişime geçmek için tıklayınız.

Whatsapp Destek Hattı x 7/24 WhatsApp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Tıklayınız